dissabte, 28 de novembre del 2015

Així, sí

UE CLARET 33 - 12 SIRIUS BC

Permetré sempre que es perdi un partit. No permetré mai que no es jugui amb ganes, amb il·lusió i amb sacrifici.

Així, sí. El partit ha tingut una sola cara. Un partit on els jugadors han corregut donant el cent per cent cadascun d'ells. Esgotar el rival, fer faltes si és necessari, lluitar, tirar-se al terra per totes les pilotes.

Així, sí. Amb els braços preparats per tot. Amb plors als ulls per bufetades rebudes i amb l'honor de seguir corrent, ajudats pels crits des de la banqueta per a donar el plus extra per guanyar aquella pilota, aquella ànima en joc.

Així, sí. Jugar amb ganes. Complint l'única cosa que els havia demanat. Actitud i ganes de lluita, deixant-se la pell a cada pilota.

Així, sí. Sense por al contacte perquè  els rivals són més forts. Posar-hi nassos - i pebrots - a l'entrenament i al partit.

Així, sí. Celebrar la cistella està bé, si serveix per córrer amb un doble plus cap enrere per evitar qualsevol cistella fàcil.

Així, sí. Amb  actitud. Amb il·lusió. Amb ganes. Amb més  treball. Amb més força. Amb més esperit crític. Perdre de cinquanta punts no ens legitima per baixar els braços. Ai perdó. És que hem perdut de vint-i-un punts. Ai, vaja. No eren tant bons? O potser era que no hi posàvem suficients pebrots a la pista? Potser no hem d'esperar a canviar de categoria. Potser hem de treballar quatre cops més per a arribar a guanyar algun partit. Potser és que a la vida a ningú li regalen res.

Repeteixo. Perdre serà sempre perdonat. Perquè perdre forma part de competir. Llavors, perdre, és més aviat ser vençut. Per mi, un perdedor és aquell que no es deixa la pell a la pista. I avui, com a equip, hem sigut vençuts com a competidors. 

Prou de queixes. Ha arribat l'hora de lluitar. I de treballar quatre cops més que els altres. O cinc vegades més. O sis. O set. O vuit. O nou. O deu. O més.


Mama: s'ha acabat el bròquil!

Dimarts correrem i donarem tot perquè quan torni en Dani vegi un equip molt més tossut. Molt més competitiu. Molt menys poruc. Molt més somiador. Molt més bo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada